Saturday, June 15, 2013

TOO FACED THE BRONZED & THE BEAUTIFUL



Kako nam je leto sve blize, sve cesce posezem za svetlucavom, bronzanom sminkom, koja licu pruza onaj zdrav, sjajn, osuncan izgled. Danas vam predstavljam moju omiljenu paletu bronzera. Iako je imam vec neko vreme, i koristim jako cesto (ne bas svakodnevno), gotovo da izgleda kao i kada sam je kupila.

Too Faced je jedan od mojih omiljenih brendova na nasem trzistu. Jako lepa i luksuzna pakovanja, totalno girly, a sama sminka je jako dobrog kvaliteta. Sve sto sam do sada probala, sve obozavam ;)

  


The Bronzed & The Beautiful predstavlja paletu koja se sastoji od tri najprodavanija  Too Faced bronzera:


Snow Bunny-prelepa bronzano-zlatna nijansa, sa divnim sitnim cesticama koje pruzaju savrseno prelamanje svetlosti na vasem licu. Retko ga koristim kao bronzer, uglavnom je u sluzbi highlither-a, i u tom slucaju izgleda savrseno na licu. Ponekad ga nanesem i preko mat bronzera, cisto da malo osvezi lice :)



Sun Bunny-moj omiljeni bronzer iz ove palete. Prelepa bronzana nijansa, bez narandzastog tona u sebi. Takodje pruza osuncani izgled koze, ali ne izgleda toliko sjajno na licu, kao Snow Bunny. U nekoj vecernjoj varijanti je najbolji izbor ukoliko se koristi kao bronzer, jer za razliku od mat bronzera savrseno reflektuje svetlost.



Pink Leopard-kao i Snow Bunny, i ovaj bronzer koristim kao highlighter. Cini mi se da je pored svojih predhodnika cesto zapostavljen :( Mislim da bi vise odgovarao devojkama svetlijeg tena, dok su prethodna dva savrsena za srednji i tamniji ten.



Sva tri bronzera smatram da najbolje izgledaju na preplanuloj kozi, naglasavajuci sjaj. Ono sto je zajednicko za sva tri bronzera iz ove divne palete, je to da savrseno izgledaju na fotografijama. Pruzaju onaj glowy look koji svi toliko volimo kod Victoria's Secret modela ;)




The Bronzed & The Beautiful paleta bronzera dolazi sa umanjenom verzijom cuvene Too Faced Flatbuki cetkice. Neverovatno nezna na dodir, i prilikom kontakta sa licem bukvalno "miluje" kozu. Savrsena!!!
"PRODUCT TESTED ON CELEBRITIES, NOT ANIMALS" <3 THIS!!!
Kako sam odavno kupila ovu paletu, ne mogu da se setim koliko sam je tacno platila, ali cini mi se da je bila negde oko 4000 dinara, sto je ok, jer dobijate 3 extra bronzera. Prikladna je prilikom putovanja, i pojednostavljuje izbor ;)

Kada potrosim ovu paletu, sigurno cu ponovo kupiti Snow Bunny i Sun Bunny. Pink Leopard, iako mi najlepse izgleda (zbog leopard dezena), necu kupovati ponovo.

Da li koristite Too Faced makeup? Kako vam izgledaju ovi bronzeri?


Love,
Marija

28 comments:

  1. Ja ih nemam ali itekako su privlacna :) Meni nekako pink leopard ipak djeluje najljepse i da bi mi najbolje odgovarao.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto :) Ja ga najmanje koristim, ali svakako je fenomenalan ;) Imam srednje taman tip koze, sa zuckastim podtonom, pa mi vise odgovaraju neke zlatasto-bakarne nijanse ;)

      Delete
  2. Nemam ništa od njihove kozmetike - još :) Ambalaža im je uvijek preslatka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ces uskoro i ti otkriti cari Too Faced kozmetike :)

      Benefit i Too Faced definitivno imaju najzanimljivije ambalaze ;) Ko pada na pakovanje, kao ja, svakako ce primetiti ove dve kozmeticke kuce :) Ali i kvalitet je odlican ;)

      Delete
  3. Super paletica :) Ambalaža im je uvek savršena.

    ReplyDelete
  4. Mnogo je lepo i slatko, ali ta zlatasta i narandzasta boja u njima mi nikako ne odgovaraju. I dalje se celom pakovanju divim samo iz prikrajka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divno je ;)
      Prelepo izgleda na licu (bar na mom tipu koze), nije toliko agresivno kako ti se mozda ucinilo :)
      Ja volim taj highlight momenat na licu, ali ko nije navikao ili je vise za neku mat verziju, verovatno mu se ne bi dopali ovi bronzeri :)

      Delete
  5. Njihov dizajn prozvoda i ambalaze je savrsen, ali mi taj leopard (i generalno) ide na zivce. Odlicne su boje :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...znam za tvoju "simpatiju" prema leopard printu :D
      Boje su fenomenalne :)

      Delete
  6. Super izgledaju! Mada mozda sam ja jedina, ali ja licno bas ne volim ova njihova kartonska pakovanja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, zaista su super, narocito leti...
      Eto, misljenja su podeljena, neki vole, neki ne, ali meni su super kartonska pakovanja... :)

      Delete
  7. Obožavam Too Faced, uvijek me privuku sa ovim svojim ambalažama!
    Ovaj set nemam, ali imam onaj The bronzed & the beautiful French riviera set. Divni su im bronzeri, divni!!
    Odlične su ti fotke, a vidim u pozadini i akrilno postolje za ruževe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam, i taj French Riviera set sam gledala, ali sam se ipak odlucila za ovaj ;) Oba su prelepa :)
      Hvala ;)

      Delete
  8. Predivno izgleda, a naročito mi se dopada što Sun nema narandžastog u sebi, jer ne volim kad lice izgleda kao da se očešalo o ciglu, a većina bronzera vuče na tu stranu. Baš bih volela da imam ovu paletu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pravu si...tesko je naici na bronzer koji ne vuce na narandzasto, a Sun Bunny je tako divan, pravi bronzani sjaj pruza licu :) Savrsen je :)
      Nisam sigurna da li je ova paleta bila LE ili je u regularnoj ponudi. Ali svakako svaki od ovih broznera je dostupan u prodaji pojedinacno, tako da ukoliko ti se neki od njih bas dopada mozes da ides na tu varijantu :)

      Delete
  9. Divan setić, a Sun Bunny je jedan od mojih omiljenih bronzera :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ga i ti volis, jer je zaista predivan ;)

      Delete
  10. Slinim1!! to je sve sto cu reci :D :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... :*
      Znam, tesko je ostati ravnodusan :D

      Delete
  11. Obozavam Too Faced :) Nisu toliko skupi, a sve je tako divno ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja :) Dovoljno mi je i samo da gledam njihova divna pakovanja :D Jos i kad je kvalitetna sminka...to je ono pravo :)

      Delete
  12. Odlican set koji i sama mjerkam neko vrijeme uz jos par Too Faced stvarcica. Meni je pakovanje simpa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakovanje je fenomenalno <3

      Inace, Too Faced mi ima odlicnu kozmetiku ;)

      Delete
  13. Meni se ne dopada toliko ova paleta, jer su svi bronzeri shimmery, a ja preferiram one mat, sto je danas tesko naci. Ipak moja ljubav prema leopardu me tera da kupim Pink Lepard pogotovu sto se i uz njega dobija Flatbuki cetkica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja vise volim mat bronzere, ali i oni sa shimmerom mogu jako lepo da izgledaju ukoliko se koriste na pravi nacin ;)

      Flatbuki cetkica je srce ove palete ;)

      Delete