Monday, April 1, 2013

MARCH FAVORITES


Kako i sama volim ovakve postove, odlucila sam da i ja pravim postove sa mesecnim favoritima.
Neke proizvode sam otkrila, nekima sam se ponovo vratila... Kako god, ovo su proizvodi koje sam najvise volela u martu:



Eucerin DermatoClean 3 u 1 Micelarni fluid za ciscenje - Efikasno cisti i otklanja sminku sa lica i omogucava da koza bolje dise. Ovo je bilo pravo otkrice. Odlicno uklanja sminku, ali iako proizvodjac navodi da nije potrebno ispiranje, ja se uvek nakon njegove upotrebe umijem. Bez parfema.


VICHY IDEALIA - Dnevna krema za normalnu do kombinovanu kozu. Proizvodjac garantuje glatku povrsinu koze(suzavanje pora), postizanje kapilarne i pigmentne homogenosti(ujednacen ten), ublazene sitne bore(gladja povrsina koze). Neguje kozu lica, ne ostavlja masne tragove, koza je vrlo brzo upija. U sebi ima vrlo sitne svatlucave cestice(ne vide se na licu) koje cine da koza blista. Pretstavlja savrsenu podlogu za puder.


Eucerin Lip Repair - Balzam za usne koji mi je pomogao tokom ovih hladnih i vetrovitih meseci. Imam jako osetljive usne i ne podnosim kad su suve. Svake zime se vratim ovom balzamu. Sadrzi vitamine E+C, bisabolol, dexpanthenol. Bez parfema.


LUSH Wiccy Magic Muscules - Ovaj divni masazer koristila sam ceo mart, toliko da se raspao :( Neguje kozu esencijalnim uljima lista cimeta i mente. Prijatno hladi kozu i opusta umorne misice. Sadrzi zrna azuki pasulja koji sluze za masazu. Da li je potrebno da spomenem da predivno mirise?!!! Verujem da svi vi koji volite LUSH znate da, nazalost, vise nemamo LUSH u Srbiji.


Seche Vite Dry Fast Top Coat - Zavrsni sjaj koji svojom formulom prodire duboko u nokat kroz lak, susi se u roku od nekoliko sekundi od trenutka nanosenja, ne zuti, istovremeno hrani nokat i sprecava listanje. Noktima pruza izuzetno sjajnu zavrsnicu. Jedina sto mi smeta kod ovog top coat-a je to sto na neki nacin "skupi"lak. Ne znam sta je razlog. U pocetku sam mislila da je problem u laku ispod, ali sam shvatila da se isto desava sa svakim drugim. Ako je neko od vas probao cuveni, i toliko hvaljeni Seche Vite, i naisao na isti problem, molim vas podelite to samnom, jer su svi zadovoljni, i niko jos nije ovo spomenuo. Inace, sto se sjaja tice, nisam do sad naisla ni na jedan drugi koji bi mogao da ga zameni.



SEPHORA Professionnel 43 contour blush-bronzer brush - Ovo je multifunkcionalna cetka koju jednostavno morate imati. Ja je koristim za nanosenje tecnog pudera(za jacu pokrivenost), za kameni puder, bronzer, rumenilo... Predstavlja kombinaciju prirodnih i vestackih vlakna. Super meka na dodir.


ALIEN by Thierry Mugler Eau de Parfum - Jedan od mojih omiljenih parfema. Koristim ga gotovo svake zime, i nikad ne moze da mi dosadi. Jako je intenzivan, i ko ne voli jace parfeme, verujem da mu se ne bi svideo. Ali, za mene je savrsen! Svaka moja zima mirise na ALIEN :)

Da li ste probale neke od mojih martovskih favorita?

Love,
Marija

4 comments:

  1. Dijelimo odusevljenje spram Wiccy masazne plocice! <3
    I ja sam ljubiteljica Aliena ali ipak vise volim od njega Alien i Womanity. Eucerin micelarnu svu hvale, ja je jos nisam isprobala ali budem.
    Nisam do sada ni ja cula za taj problem sa Seche Vite, tko zna u cemu je fora?

    ReplyDelete
  2. Da, i Womanity je extra :) Mene podseca na miris badema, iako nisam sigurna da sadrzi neku takvu "notu" :) Obavezno probaj micelarnu, verujem da se neces razocarati... Sto se Seche Vite-a tice, zaista bih volela da cujem i iskustva drugih devojaka, jer nemoguce je da sam samo ja to primetila. Nekako cudno izgleda na noktima :(

    ReplyDelete
  3. takodje obozavam Aliena, uvek ga imam kuci

    ReplyDelete