Friday, April 12, 2013

MACADAMIA NATURAL OIL NO TANGLE BRUSH SET



Svima nam je dobro poznat onaj osecaj kad prodjemo prstima kroz kosu i iznervirano pokusavamo da je razmrsimo. Mene posebno uzasava vetar(ukoliko mi je pustena kosa), jer leti na sve strane i mrsi se, kao i nosenje vunenih salova zimi koji mi naprave cvorove na potiljku :(. Opste je poznato da agresivno cetkanje unistava vlas kose i uzrokuje ostecenja koja za posledicu imaju lomljenje i kidanje vrhova kose. Redovno cetkanje kose je jako vazno zbog korena dlake, jer podstice cirkulaciju sto ubrzava rast kose, a samim tim hrani dlaku iz korena.

No Tangle Brush pretstavlja jos jedno u nizu odusevljenja Macadamia proizvodima. Oni zaista ne mogu sebi da dopuste nekvalitetan proizvod. Do sad me nijedan nije razocarao, a ni ostavio ravnodusnom. Vec neko vreme sam cekala da se ova cetka za kosu pojavi na sajtu ALEXANDAR Cosmetics-a (vidjala sam je na raznim stranim blogovima), i kada sam je ugledala na sajmu kozmetike koji je odrzan prethodnog vikenda, mojoj sreci nije bilo kraja ;) Da ne govorim o zadovoljstvu nakom prvog cesljanja!!! Sama cetka je savrsenog oblika koja jako lepo lezi u ruci. Napravljena je od plastike, a cesljici su...pa nesto izmedju gume i plastike...ne znam kako bih vam docarala. Jako su fleksibilni i bukvalno klize kroz kosu. Vrlo lako razmrsi kosu, bez kidanja i cupanja, potpuno bezbolno. Kosa je nakon cetkanja nezna, svilenkasta i ravna. Moze se koristiti i prilikom susenja kose, ukoliko se ne fenirate okruglim cetkama, vec jednostavno osusite kosu fenom. Zelim samo da napomenem da je moja kosa ravna i ne preterano gusta, ali smatram da bi odgovarala vecini, jedino ne znam devojkama koje imaju kovrdzavu kosu. Ukoliko imate ekstenzije, takodje ce vam biti od pomoci, kao i ako se farbate, jer ne ostecuje kosu. Mene odusevljava prijatnost koja se javlja prilikom kontakta cesljica i temena, pruza savrsenu masazu. Sta da vam kazem, jednostavno me tera da se konstantno cesljam :) Ne mogu da je ispustim iz ruke :D U Americi je u prodaji i limitirano izdanje ove cetka u pink boji(10% prihoda od prodaje bice donirano za borbu protiv raka dojke), ali ga, nazalost, nije bilo u Alexandru.




Macadamia No Tangle Brush dolazi u setu koji pored cetke sadrzi:
  • 10ml Macadamia Healing Oil Tretment
  • 15ml Macadamial Deep Repair Masque.











Na sajmu sam ovaj set platila nesto oko 1000 dinara, sto je sasvim povoljno ako uzmete u obzir da malo pakovanje Macadamia Healing Oil tretmana kosta 360 dinara, za pakovanje nisam sigurna koliko kosta u ovoj maloj kesici. U ponudi imaju i cetke za feniranje od 100% prirodne dlake divljeg vepra, sa keramickim telom cetke, otpornom na visoke temperature.

Nadam se da sam bar malo pomogla onima koji su u potrazi za kvalitetnom cetkom za rascesljavanje bez ostecenja kose.
Sve Macadamia proizvode mozete naruciti putem sajta ALEXANDAR Cosmetics-a, takodje mozete ih pratiti i na Facebook-u http://www.facebook.com/alexandar.cosmetics.

Da li ste koristile Macadamia cetke za kosu? Planirate li da ih probate?


Love,
Marija

3 comments:

  1. moram da priznam da se dvoumim izmedju tangle teezera i ove cetke... i TT kosta oko 10 evra na kojekakvim sajtovima pa bas ne znam sta bih od sebe :D ne znam da li ove cetke ima u ultrasun-u u beogradu :/

    ReplyDelete
  2. S tim sto uz No Tangle cetku dobijes i mini verziju Macadamia ulja, sto je meni super za nosenje u torbi jer sam prosto zavisna ;) Samo jedna kap u toku dana i krajevi kose su super nezni i mirisni :D Nisam dugo bila u Ultrasun-u, ali moguce da ce dobiti ukoliko nemaju, i Alexandar ih je sad dobio, cini mi se da ih jos ni na njihivom sajtu nema

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, bas sam gledala na sajtu i nemaju... razmislicu jos malo sta cu uzeti ali mi se svidja jer se dobije ova bocica macadamie jer mi je ona velika skoro pri kraju :)

      Delete