Thursday, January 9, 2014

DECEMBER FAVORITES

Poslednji mesec 2013.godine je bio mesec sa puno divnih druzenja, lepih trenutaka, iznenadnih preokreta. Mesec koji je za nama, prosao mi je munjevitom brzinom, i evo vec je skoro polovina januara prosla.
Ne zelim previse da vas davim filozofiranjem i da ovaj post ode u nekom drugom smeru, pa prelazim na proizvode koje sam otkrila u decembru i koje sam sa zadovoljstvom koristila.




*Lista sastojaka

I Love...Vanilla & Ice Cream gel kupka koju sam jako dugo planirala da probam i iako sam citala na mnogim blogovima da predivno mirisu, ali da taj miris jako kratko traje jako su me privlacili. Miris je fenomenalan i intenzivan, ali meni se jako svidja. Kako je gel u pitanju, a ne krema, pomalo isusuje moju suvu kozu, ali meni je mleko za telo neophodno tokom cele godine, pa ne smatram da je ovo veliki minus ovom proizvodu. Nasao se u mojim decembarskim favoritima, jer sam uzivala u njenom mirisu i cinio minute provedene pod tusem nezaboravim. I Love...proizvode mozete kupiti u Lilly i Dm drogerijama, a cena kupki znosi oko 600 dinara za 500ml proizvoda, sto je po mom misljenju sasvim ok cena. Takodje, u ponudi imaju i losione i pilinge za telo razlicitih mirisa i svi su divni na svoj nacin.



Oriflame Eye Roll-On masazer sam kupila na nagovor drugarice koja ga ima i obozava. U plasticnoj "tubici", na samom vrhu nalazi se pokretna kuglica od nerdjajuceg celika koja pruza izuzetno prijatnu masazu predela ispod ociju. Podstice mikrocirkulaciju, osvezava kozu i uklanja kesice ispod ociju. Ukoliko imate problem sa nadutosti nakon budjenja ovaj masazer bi mogao da vam olaksa tegobe i nelagodnost. Ja ga koristim tako sto nakon nanosenja kreme na podrucje oko ociju, vrlo laganim pokretima masiram ciljano podrucje. Znate i same za onaj cuveni trik za kasikama na kapcima kako biste uklonili nadutost? Ovaj masazer pruza isti efekat, samo na malo atraktivniji i savremeniji nacin.
*Kataloska prodaja.


Dr. Hauschka Cleansing Cream i Moisturizing Day Cream su potpuno promenili moju svakodnevnu negu lica. Nakon borbe sa upalnim procesima na predelu brade i nausnica odlucila sam da promenim neke proizvode koje sam do sada koristila. Ovaj potez se pokazao kao pravi, a nesto vise o ovim proizvodima pisacu u posebnom postu, kada steknem kompletan utisak. Koristim ih nesto vise od tri nedelje i jako sam zadovoljna. Planiram da probam jos neke od Dr. Hauschka proizvoda, jer mi ova dva proizvoda bas odgovaraju ;)


Paco Rabanne Lady Million je jedan od mojih najdrazih zimskih parfema. Divna zacinska nota, slatkasto iskricava, bas onakva kakvu volim. Jako intenzivan miris koji traje i traje...Kada ga naprskam u kosu(znam da ne bi trebalo ovo da radim, jer alkohol isusuje kosu, ali jednostavno volim kada mi kosa mirise na omiljene parfeme), miris traje do narednog pranja, sto je fascinantno.


China Glaze Ruby Pumps sam vam predstavila u OVOM postu gde mozete videti gomilu fotografija. Od kako sam ga kupila neprestano sam ponavljala nanosenje, a to je nesto sto se meni retko, gotovo nikada ne desava. Nisam mogla da se zasitim njegove lepote, totalno je drazesan ;) Volela bih kada biste svi odlucili da ga probate, jer gotovo da ne postoji mogucnost da bi vas njegova savrsenost ostavila ravnodusnim.



Maybelline Color Whisper #310 Mad For Magenda i #530 Who Wore It Red-er su savrsene jesenje/zimske nijanse. Ako ne volite na svojim usnama da nosite intenzivne nijanse ruzeva, a ipak zelite da im pruzite zivost i boju, ali da izgledaju "meske" i prirodnije, ovi ruzevi su pravi izbor za vas. U formi balzama za usne pruzaju intenzivnu hidrataciju koja traje, usne su sjajne i negovane. Jedina mana ovim ruzevima je postojanost, pa tako ja osecam potrebu na svakih sat vremena da ponovim nanosenje. Ponekad cak izmedju dva nanosenja nanesem samo balzam i izgleda lepo, bas kao da sam nanela ruz.  
Cena ovih ruzeva iznosi oko 750 dinara, ako se ne varam, a vrlo cestu su i na snizenjima u drogerijama kada ih mozete kupiti po ceni od 600 dinara. Planiram da kolekciju ovih ruzeva obogatim jos nekim pink nijansama ;)





Da li ste koristile neke od mojih decembarskih favorita? Zelite li nesto da probate?


Za kraj, zelim sa vama da podelim najlepsi novogodisnji spot ;) Ne mogu da prestanem da ga gledam iznova i iznova... Divna pesma, predivna Leona <3 
Nadam se da uzivate u praznicima ;)





Love,
Marija

36 comments:

  1. Dr. Hauschka proizvodi me vec duze vrijeme zanimaju,, a nikako da ih probam! :) Nekako me najviše odbije to što za njih posebno naglašavaju da bi trebalo korisiti cijelu liniju za prave učinke :/Tereza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ovo prvi kontakt sa njihovim proizvodima i odusevljena sam ;) Uvek sam se vrtela oko njih, ali nisam znala nikoga ko je nesto koristio, pa da mi preporuci.
      Znam za to, ali cesto je tako sa vecinom kozmetickih kuca. Uvek je za najbolje efekte potrebno koristiti celu liniju proizvoda. Ja za sad koristim kremu za ciscenje i dnevnu kremu i trenutno mi je sasvim dovoljno, mada planiram da probam i masku na bazi gline ;)

      Delete
  2. Baš me interesuju ovi Dr. Hauschka proizvodi i kako se koriste, pošto kod njih nekad ima neka posebna procedura. I love gel imam već drugi za redom i odličan je:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bice nesto vise o njima kada prodje neki period testiranja, za sad sam zadovoljna ;)

      Gel je fenomenalan, apsolutno ;)

      Delete
  3. Sto se tice parfema, apsolutno te razumem :) Da postoji litarsko pakovanje, imala bih ga :)
    Od I love proizvoda imam kremu za ruke ali toliko lose mirise da ne mogu da verujem...ili sam uzela pokvarenu ili ja imam cudan nos :)
    Maybelline imam u nijansi Petal Rabel 120 i mogu da je mackam do sutra, za tu cenu, mislim da boja jako brzo ode :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako ;) Divan je, pravi zimski parfem <3

      Lose je mirisala? :( Nisam probala njihove kreme, ali mi je zao sto to cujem, jer sam planirala da kupim...

      Ja uvek nanesem i olovku za usne i ok mi stoji, oko pola sata je tu, a onda bledi polako...mada nije klasican ruz, vec kao neki obojeni balzam, pa ni ne ocekujem neku postojanost.

      Delete
  4. Ti i Di ćete ceo svet navući na Haušku! Sviđa mi se Who wore it Red-er!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ona i Lena su i mene navukle, ja ih već uveliko koristim i prezaaadovoljna saaam :D

      Delete
    2. Ja cu da kaskam. Ja se jos druzim sa apotekarskim, termalno vodenim brendovima. ;)

      Delete
    3. Ahahahaha..."termalno vodenim brendovima"! Ti si genijalna :D

      Di me "nagovorila". Kaze:"Extra su! Moras da probas". A sto se mora, nije tesko ;) Salu na stranu, zaista sam prezadovoljna ;) Drago mi je Anci da i tebi odgovaraju :*

      Delete
  5. Imala sam i ja istu ovu I love...kupku i takav maslac, miris je zaista prekrasan (veliki sam obožavatelj mirisa vanilije u svakom slučaju:D), a Lady Million sam dobila za Božić i koristila ga doslovno svaki dan, baš mi je 'sjeo'. Slažem se za postojanost, tu je izvanredan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam probala losion i puter, ali kupka mi je divna ;) Moracu da probam jos neke njihove proizvode ;)

      LM je bas zimski, tako da ne sumnjam da ga volis <3

      Delete
  6. Replies
    1. Drago mi je da to cujem ;) Iako im postojanost nije jaca strana, meni su divni <3

      Delete
  7. E ove Maubelline ruzeve i ja bas volim imam ih odavno. Samo druge nijanse. Jao sad si me naprzila da probam te dr. Hauschka kremice. Mnogo m ise svidja ona dnevna sto ima pumpicu! Ali ti bese imas suvu kozu? O njima nisi do sad pisala zar ne? Cekam recenziju!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja zelim jos neke nijanse da probam, jer su mi bas super ;)

      Moja koza je mesovita i super mi je ova krema. Bas lepo hidrira i ne znam iz kog razloga, ali meni matira lice, iako proizvodjac to ne navodi *__* Nisam jos uvek pisala, jos je u toku detaljno testiranje, tako da nesto vise o njima tek sledi :)

      Delete
  8. Replies
    1. Vidim da ima nas puno koje nismo ostale ravnodusne prema ovom lepotanu :)

      Delete
  9. Kao sto smo vec zakljucile, pratimo se sa tusiralicama i parfemima heh :) million jos nemam, ali voljela sam kad je momak koristio muski million :)
    Ta dva maybelline nemam, ali bas ta dva uvijek mjerkam u drogerijama :$

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lavice istomisljenice :D <3 :***

      Muski je tek fantazija...i moj decko ga je jaaakooo dugo koristio dok nam nije dosadio :D

      E ako ih merkas, onda ih kupi ;) Neces se pokajati, ali budi spremna da nisu preterano postojani, da se ne razocaras :*

      Delete
  10. Sve je super a pesmu obozavam :) Jedino nisam probala Dr. H kreme ali planiram :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako mi je drago da volimo ovu pesmu ;) Ja ne prestajem da je slusam, po ceo dan je vrtim :) Tako je vesela <3

      Moraces da probas, definitivno ;) I tebe cemo da "navucemo" :***

      Delete
  11. Lady Million vooolim! Zanimaju me Dr. Hauschka proizvodi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da i ti uzivas u LM <3 Diiivaaaan jeeee <3

      Bice recenzija :)

      Delete
  12. Ahhh China Glaze Ruby Pumps...ima li ljepšeg laka za ovo doba??

    I love vanilla sam dobila nedavno, jedva čekam isprobati. Jako lijepi i pomno birani favoriti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da nema ;)

      Jedva cekam da cujem tvoje utiske ;)
      Da znas da jesu ;) Nema ih puno, ali su zato svi jak voljeni ;)

      Delete
  13. veliki lajk naravno za one Hauška lepote :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti si kriva, je l'znas to? Od one tvoje recenzije nisam mogla da se smirim...rekoh sebi DA, TREBA TI ;)

      Delete
    2. preuzimam krivicu i ponosim se time :DDDDDDDDD
      naravno da treba, mnogo mi je drago da ti odgovara :))

      Delete
    3. Hahahaha... <3 I meni ;) Hvala tebi na onako detaljnoj recenziji ;)

      Delete
  14. Vanilijica i Hauschka su mi pun pogodak! Lady Milion meni nazalost nije nesto sto bih ikada mogla usporediti sa nasim voljenim Thierry Mugler parfemima, ne znam da li bi se mogla sa tim sloziti ili ti ovaj Paco Rabanne miris ipak toliko "lezi" da bi? :) Bas me zanima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa...ne bi ;) TM parfemi su ipak meni najdrazi <3 Ali volim i LM, svidja mi se kako se razvija miris na mojoj kozi ;) Sve zavisi od trenutnog raspolozenja. Kada bih morala da se odlucim, ipak bi to bili TM parfemi, moj najdrazi Alien <3

      Delete
  15. Hauška deluje super, a i crveni CG lak je kao stvoren za praznične dane. Ovi Maybelline ruževi su mi ipak 'preslabi' tj. ja volim kad su boje pigmentovanije; kupila sam jedan njihov i za mene dosta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I jesu super ;)

      Slazem se, zavisi ko sta voli ;) Ja volim nesto slabije nijanse na usnama, ali devojke koje preferiraju tamne, intenzivne boje, ne verujem da ce biti odusevljene ovim ruzevima.

      Delete
  16. I ti si podlegla Dr H maniji :) (i ja sam :D). Jedva čekam detaljnije utiske, posebno za kremu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda, ali drago mi je zbog toga jer mom licu bas prijaju ovi preparati ;)

      Krema je odlicna, ali bice nesto vise o njoj, svakako ;*

      Delete